Resultatliste fra Ringnes Six pack open 2005
1. plass : Sten Gunnar
2. plass : PeGe
3. Plass : Roar
Navn | Antall Fisk | Vekt kg / Poeng | Bonus |
Sum Poeng |
Kommentar |
Svein | 1 | 7 | 8 | Hva med å prøve reker i lake ?? | |
Terje H | 4 | 36 | 40 | ||
Hugo | 8 | 42 | 50 | ||
Sten Gunnar | 10 | 70 | 80 | Shamp !! | |
Leif | 2 | 7 | 9 | Ikke værst til å være ammatørfisker | |
TerjeF | 2 | 9 | 11 | ||
Tom | 0 | 0 | Det gikk lenge rykter om at han adde fått fisk... | ||
Roar | 3 | 41 | 10 | 54 | Største torsk og største fisk |
PerOle | 1 | 8 | 9 | ||
PeGe | 11 | 52 | 5 | 68 | Største sei |
Sum | 42 | 27.2kg |
Fisket fant som valig sted lørdag 18. juni i havet utenfor Tønsberg. Det ble ny rekord i antall oppmøtte. Spesiellt hyggelig var det at Tom og Leif ble med for første gang - selv om ikke resultatene ble strålende.
Roar, Leif, Tom, Terje og Hugo stillte med båter. Terje hadde kjøpt seg ny seilbåt (Bavaria 38) men turte ikke ta den med på fiske. Han ankom fiskefeltet i lettbåten - direkte fra Havna.
Etter den obligatoriske pølsa i Ollebukta reiste vi til havet utenfor Tønsberg hvor vi fisket i 3 timer uten organisert pause.
Etter fisket reiste vi til Ildverket og opprettet årets basecamp. Vi oppdaget raskt at veden som Svein hadde tatt med var satt igjen på Vallø. PeGe mente at det ikke var mulig å oppdrive en pinne på øya, men etter en rask titt i skogen viste det seg at det var mere enn nok ved. Vi grillet pøler og biffer, tente bål og laget den tradisjonelle fiskesuppa og fortalte de vanlige fiskeskrønene og baktalte de som ikke var med.
En stund ble vi terrorisert av 2 svaner med svanebarn. TerjeH kunne fortelle at en svane lett kunne slå armen av en voksen mann.
Vi tok en rask telefon til PerArne ca kl 01.00, han takket for gaven han fikk til bryllupet, Roar påpekte at vi burde få takkekort og lovet å sende ham en liste med navn og adresser.
Kvelden ble avsluttet med en ekspedisjon på Ildverket, med besøk på øyas høyeste punkt, PeGes hemmelige hule, Paradisbukta (hvor en av båtene hadde en mistenkelig gynging, selv om det var havblikk), vikingeleieren etc. Vi turnet inn ca kl 04.00. Frokost kl 10.00. Vi ser alle fram til neste års 18 års jubileumsfiske. Takk for nok et godt fiske.
Ingredienser:
Tilberedning: Man
maltrakterer fisken (lager fiskefilet) slik at man sitter igjen med ca. 2 kg
renskåret fisk. Så renser man rekene og skjærer opp grønnsakene.
Deretter blander man absolutt alt oppi en stor gryte (eller 2 små gryter).
Kok opp og la det hele småkoke ca. 10 minutter. Om man velger kortere
koketid vil grønnsakene oppleves som ukokte/harde. Dersom ønskelig
kan hver enkelt piffe opp smaken ved å tilsette litt salt, pepper og piri-piri.
Hvis man ønsker å spolere hele måltidet tilsettes rikelig
med chillipepper (man får da "Fiskesuppe/Chillisuppe anno 2002").
Det er viktig å
ikke ha i rekene med en gang. Hvis rekene kokes mer enn 2 minutter så
blir de seige. Ta de oppi på slutten og bare sørg for at de blir
varme.
Fiskesuppen serveres rykende varm sammen med akevitt.
(Det er helt riktig
at rekene ikke bør puttes oppi med en gang, men i "Fiskesuppe anno
2005" ble dette gjort (derfor besto årets fiskesuppe av noen småseige
"klumper"). Det er viktig at man ikke gjør alt riktig slik
at man har et forbedringspotensiale fra år til år...)